السبت، 10 أكتوبر 2015

طريقة عمل شاورما سمك

طريقة عمل شاورما سمك

مقادير شاورما سمك
1/2 كيلو سمك فيليه مكعبات
1 علبه زبادي
6 فصوص ثوم مفروم
ملعقة ثوم وبصل بودرة
50 جرام كزبرة مفرومة
ملعقة كمون
ملعقة بابريكا
ملعقة جنزبيل
ملعقة صغيرة شطة
30 جرام كاتشب
50 جرام سمن
2 بصلة مقطعه
2 ملعقة خل
2 حبة فلفل الوان
ملعقة خلطة توابل وهي (كزبرة وشمر وقرنفل ومستكة وورق لوري وجنزبيل وكمون) تحمص وتطحن معا
طريقة تحضير شاورما سمك
١. يوضع السمك في وعاء وتوضع عليه الكزبرة والزبادي والبابريكا والشطة والكمون والجنزبيل وثوم وبصل بودرة وتترك لتتبل لمدة ساعة.
٢. توضع مقلاة علي النار ويوضع فيها السمن والثوم المقطع والبصل والفلفل الاخضر ونضيف الكاتشب والخل وملعقة خلطة التوابل وملح وفلفل ثم يضاف السمك ويقلب مع الخليط ويترك لمدة 10 دقائق على النار حتى ينضج.وبالهناوالشفا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق