الثلاثاء، 22 سبتمبر 2015

طاجن العكاوي


طاجن العكاوي

المقادير: 

  • نصف كيلو عكاوى
  • كيلو بصل
  • وكرفس
  • فلفل حار
  • طماطم
  • سمن 
  • اعشاب ومكعب مرق
  • كوب ماء

الطريقة: 

  1. حمري البصل على النار ثم ضيفي لها العكاوى  ثم روز مارى وكرفس وزعتر وفلفل حار وفلفل أخضر 
  2. قلبيهم مع الطماطم ثم ضيفي المرق والملح والفلفل مع التقليب ونضيف اليه بصل وجزر وبسلة
  3. ضعيها فى الطاجن و ادخليها الفرن حتى تستوي

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق