بسبوسة بالكريمة
والطريقة أهيه:
"المقادير:
2كوب دقيق سيمولينا
ربع كوب زبده
نصف كوب زبادي
ربع كوب لبن معلقه صغيره بيكنج بودر
يبس الدقيق والزبده جيدا حتى يتشرب الدقيق بالكامل الزبده ثم
نضع الزبادى ثم اللبن ثم البيكنج بودر
ترس فى صينيا مدهونه زبده
الزينه :كيس كريم شانتى بودر
يضرب مع فنجان لبن مثلج
وربع كوب قشطه ونزين ثم نضع المكسرات المجروش
"المقادير:
2كوب دقيق سيمولينا
ربع كوب زبده
نصف كوب زبادي
ربع كوب لبن معلقه صغيره بيكنج بودر
يبس الدقيق والزبده جيدا حتى يتشرب الدقيق بالكامل الزبده ثم
نضع الزبادى ثم اللبن ثم البيكنج بودر
ترس فى صينيا مدهونه زبده
الزينه :كيس كريم شانتى بودر
يضرب مع فنجان لبن مثلج
وربع كوب قشطه ونزين ثم نضع المكسرات المجروش
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق