الأحد، 20 سبتمبر 2015

بسبوسة بالكريمة

بسبوسة بالكريمة

والطريقة أهيه:
"
المقادير:
2
كوب دقيق سيمولينا
ربع كوب زبده
نصف كوب زبادي
ربع كوب لبن معلقه صغيره بيكنج بودر
يبس الدقيق والزبده جيدا حتى يتشرب الدقيق بالكامل الزبده ثم
نضع الزبادى ثم اللبن ثم البيكنج بودر
ترس فى صينيا مدهونه زبده
الزينه :كيس كريم شانتى بودر
يضرب مع فنجان لبن مثلج
وربع كوب قشطه ونزين ثم نضع المكسرات المجروش

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق