الأربعاء، 13 يناير 2016

طريقه عمل المسقعـــــه شعبيه

طريقه عمل المسقعـــــه شعبيه
المقاديــــر

2- باذنجان وفلفل وبطاطس مقليين..


4- صلصه طماطم..


6- ثوم مدقوق...


8- بصله مبشوره..


10- كوب مرق او ماء..


6- التوابل( ملح فلفل كمون كزبره قرفه فلفل احمر
7- زيت او سمن.

الطريقــــه

حمرى البصل فى الزيت اللى ان يصفر لونه ضعى الثوم المدقوق

قلبى جيدا ضيفى الفلفل الاحمر الحلو والفل الاسود والكزبره

وقليل من القرفه

ثم ضيفى عصير الطماطم غطى القدر وهدئى النار واتركيها

لتتسبك جيدا الى ان يظهر الزيت على وش الصلصه ثم ضيفى

الباذنجان والفلفل والبطاطس وباقى التوابل البهارات والكمون

وزودى المرق حسب الحاجه و

قدميهاوبالف هنا وشفا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق